întoarce-te pe ConferintaMomentum.ro

Sesiunile Plenare

Rei Abrudan

Este pastor al bisericii VIA, Cluj-Napoca, absolvent al Institutului Politehnic din Cluj-Napoca, secția TCM, masterat în Studii Europene și doctor în Științe Politice la Universitatea Babeș-Bolyai.

Este căsătorit cu Ramona Abrudan și au împreună doi băieți, Paul și Marc, căsătoriți cu Rebeka, respectiv Eliza, și au doi nepoți, Erin și Seth.

Otniel Bunaciu

Este profesor universitar și decan în cadrul Facultății de Teologie Baptistă a Universității din București.

Din anul 1991 slujește ca pastor în Biserica Baptistă Providență din București. Pe lângă activitatea didactică și pastorală, Otniel Bunaciu a înființat o lucrare de slujire pentru sprijinirea educației copiilor săraci, cu precădere rromi.

Proiectul Rut a fost înființat în anul 1992 și funcționează cu mai multe programe (școală, afterschool, ajutorare cu hrană și haine, etc). Otniel Bunaciu este, de asemenea, implicat internațional în mai multe activități misionare și de slujire.

În anul 1994 s-a căsătorit cu Camelia și au fost binecuvântați cu un fiu, David.

Cristian Sonea

Cristian Sonea este pastorul Bisericii Baptiste Speranța din Oradea. Este căsătorit cu Otilia și au împreună doi băieți, Andrei și Alex.

Este absolvent al Facultății de Teologie din cadrul Universității Emanuel din Oradea și al programului de master din cadrul Southeastern Baptist Theological Seminary.

Sorin Bădrăgan

Este pastor al Bisericii Baptiste „Providența” București de peste 20 de ani, conferențiar universitar la Facultatea de Teologie Baptistă, Universitatea din București și la Institutul Teologic Baptist București, prodecan al Facultății și președintele Senatului Institutului.

În prezent slujește ca Președinte al Uniunii Baptiste din România. Este căsătorit cu Monica și sunt binecuvântați cu două fiice: Sara și Bianca.

Programul conferinței

Descarcă calendarul

momentum-biserica de la declin la crestere

Un eveniment organizat de BBSO împreună cu departamentul de misiune al Uniunii Baptiste, Biserica Speranța Arad, Biserica VIA - Cluj-Napoca, pentru echiparea și încurajarea pastorilor, a liderilor și a voluntarilor implicați în diferite activități de slujire ale bisericii.

întoarce-te pe ConferintaMomentum.ro